Connect with us

Ai aflat cu cine ești compatibilă, insă știi care este zodia cea mai răzbunătoare? Vezi pe cine nu trebuie să calci pe coadă!

Articole

Ai aflat cu cine ești compatibilă, insă știi care este zodia cea mai răzbunătoare? Vezi pe cine nu trebuie să calci pe coadă!

Ai aflat cu cine ești compatibilă, insă știi care este zodia cea mai răzbunătoare? Vezi pe cine nu trebuie să calci pe coadă!

Când vine vorba de horoscop, vrem imediat să aflăm care ne este ascendentul, cum stăm cu banii, sănatatea sau dragostea. Ce nu ne trece prin cap, e că anumite zodii sunt extrem de răzbunătoare dacă îi superi. Potrivit astrologilor, fiecare zodie are un punct de toleranță și există riscul să ai parte de o izbândă aprigă dacă superi pe cine nu trebuie. Astfel, astrologii îți spun care sunt zodille care caută să se răzbune fără să stera ăprea mult pe gânduri. De asemenea, ei te învață cum să te ferești de ele.

Parcă nu suntem atât de surprinși că printre cei mai răzabunori se află… Berbecii. Ei nu se lasă călcați în picioare și sunt în stare să se răzbune pe oricine le face rău. Găsesc numeroase metode pentru a-i face să plătească pe cei care au greșit în fața lor. Dar asta nu e tot! Nu e de ajuns că ei singuri sunt răzbunători, berbecii caută ajutorul altor persoane. Ce să mai! Răzbunarea lor trebuie să fie dulce și ca la carte! Așadar, ferește-te de berbeci! Ei nu uită niciodată, atunci când li se greșește.

Ei, nu spuneți că sunteți mirați! Da, și taurii țin foarte mult la supărare și de-abia așteaptă să-ți facă felul. Că doar coarnele nu le au degeaba. Taurii consumă foarte multă energie,atunci când sunt trădați și sunt foarte afectați. Fac zarvă mare și se asigură că toată lumea află cine le-a făcut rău.

Ne-am fi gîndit că în topul listei, cu cele mai răzbunătoare zodii, stau berbecii sau taurii. Ei bine, surpriză, gemenii sunt printre cei mai răzbunători. Limita lor de toleranță este foarte ridicată. dar pot deveni foarte nervoși dacă sunt trădați de o persoană foarte apropiată. Răzbunarea lor e mai ascuțită ca lama unui cuțit.

Citeste si: Cel mai tare HOROSCOP. Unde ar trebui să faci nunta în 2018 ca să îţi meargă bine în căsnicie. Zodiile îţi spun tot!

HOROSCOP CĂSĂTORIE 2018. Dacă vrei să ai o nuntă perfectă, dar şi o căsnicie frumoasă şi de durată, trebuie să asculţi sfaturile astrologilor. Aceştia au realizat horoscopul nunţilor în 2018

Berbec: Să planifice o nuntă extravagantă n-ar trebui să fie o problemă dacă aleg un local care să fie memorabil. Poate o fermă ecologică sau o herghelie de cai care să ofere scurte plimbări invitaţilor sau în funcţie de zonă geografică, poate chiar drumeţii pe munte.

Taur: Pentru aceştia, varianta ideală ar fi să-şi facă petrecerea de nuntă într-o cramă şi să aranjeze ca meniul de băuturi să cuprindă cât mai multe sortimente de vinuri din soiuri româneşti. Şi mai bine li s-ar potrivi un local în mijlocul unei vii imense, care să ofere privelişti cu dealuri nesfârşite şi eventual o căbănuţă în care să se retragă în miez de noapte mârâi, să se relaxeze pentru vreo jumătate de oră în timp ce petrecăreţii beau şi mănâncă liniştiţi.

Gemeni: Pentru a face un Geamăn cu adevărat fericit, petrecerea ar trebui să aibă loc într-un loc care să ofere cât mai multe posibilităţi, cum ar fi: plimbări în natură, locuri de jocă pentru cei mici, piscină încălzită, posibilitatea unor focuri de artificii exterioare, o scenă pentru karaoke sau un loc pentru berbecuţ la proţap făcut pe loc… o adevărată încântare. Nunta oricum va avea mulţi invitaţi şi se vor primi multe cadouri.

Rac: Planificarea unui eveniment de această anvergură poate suprasolicită pe oricine, deci lucrurile trebuie să rămână simple şi uşor de schimbat. Cel mai bun loc pentru organizarea nunţii unui Rac (şi cel mai ieftin) este casa în care au crescut. Desigur, asta presupune o nuntă mai mică, cu prietenii apropiaţi şi rudele de gradul 1-2, dar nu înseamnă că nu poate fi ceva memorabil.

Leu: Din moment ce Leii iubesc prezenţa lucrurilor fine şi sofisticate în viaţa lor, ar fi bine să ia în considerare o destinaţie exotică sau un castel. Astfel se vor simţi în al nouălea cer, prinţi şi prinţese, şi nu vor uita experienţa niciodată. Aventurierilor Lei le va face o foarte mare plăcere să-şi transforme nunta într-o mini-vacanţă pentru toţi invitaţii lor.

Fecioară: Un loc idilic, o clădire construită special pentru a fi restaurant, care să aibă un bar şi personal profesionist care să prepare diverse băuturi s-ar putea să fie perfect pentru cuplurile în care există cel puţin o Fecioară.

Balanţă: În ciuda firii echilibrate, Balanţele s-au dovedit a fi destul de indecise când vine vorba de planificarea propriei nunţi. A alege restaurantul pentru nuntă va fi cel mai greu pentru ele, care mereu îşi doresc să mulţumească pe toată lumea. Ceea ce trebuie să înţeleagă nativele acestei zodii este că e nunta lor şi oricum vor exista mereu cârcotaşi care să fie nemulţumiţi de câte ceva, deci ar trebui să aleagă locul care să fie în concordanţă cu felul lor boem de a fi. O galerie de artă sau o sală de spectacole poate fi exact ce le trebuie.

Scorpion: Ţinând cont de perioada aleasă – vara, meniul va trebui să conţină obligatoriu bere şi îngheţată, chiar dacă nu par să se potrivească, aceste două preparate vor fi foarte apreciate. În plus, nunta poate fi transformată într-o petrecere la piscină, dacă este ţinută peste zi, când oricum multe localuri fac reduceri de preţuri la aproape orice.

Săgetător: Clasicul ballroom de la hotel nu va fi conform dorinţelor şi îi va copleşi, lor le trebuie ceva care să reflecte spiritul aventurier pe care îl au, curiozitatea extraordinară şi simţul umorului cu care sunt înzestraţi. Acest semn de foc adoră locurile noi şi neobişnuite deci pot încerca la zoo, într-un teatru sau parc de distracţii. Asta va da un aer special şi va semăna cu filmele americane romantice, scrie Feminis.ro.

Capricorn: Cel mai bun loc ar fi un club retras, exclusivist, care să exprime şi aspiraţiile lor la un statut social mai important. Deşi la extrema opusă, un alt exemplu foarte bun ar fi campusul studenţesc al unuia dintre miri, pentru a simboliza creşterea lor şi trecerea în altă etapă a vieţii lor.

Vărsător: Opţiuni pentru locaţie pot fi o bibliotecă publică, o librărie mai specială de unde eventual să-şi fi luat o cârtea care a dus la întâlnirea partenerului său chiar un muzeu, dacă obţine autorizaţiile necesare sau cunoaşte pe cineva din conducere. Există şi varianta recreării unei scene de film sau dintr-o carte, spre deliciul invitaţiilor.

Peşti: Deoarece Peştii sunt romantici, incurabili şi amorezi perfecţi, un parc feeric sau grădina bunicii de la ţară sunt locuri perfecte pentru visătorii din ei. A se alege o dată primăvară sau vară, când florile sunt cu adevărat înflorite. Cu atât mai mult dacă grădina este pe lângă un lac, loc în care acest semn de apă se va simţi în largul lui.

Continuă să citești
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Articole

To Top
%d blogeri au apreciat: