Connect with us

Anul viitor aceste 6 zodii vor face nuntă!

Articole

Anul viitor aceste 6 zodii vor face nuntă!

Anul viitor aceste 6 zodii vor face nuntă!

Chiar daca anul acesta a fost unul cam grii, si plin de treceri de dincolo de noi, anul 2018 se anunta ca fiind unul mai roz, si mai promitator! Urmatoarele 6 zodii isi vor lua inima in dinti si vor decide sa-si uneasca destinele intr-unul singur.

Leu – Suntetu sufletisti, si inimosi. Luna aceasta v-ati intalnit aleasa/alesul si va ganditi de pe acum la o relatie de lunga durata, si va bucurati ca e in sfarsit ceva serios. Daca v-ati gandit sa lasa-ti deoparte invatatul si a acorda partenerului mai multa atentie, e ceva dragut, insa sa gasiti un echilibru. Anul viitor, o posibila nunta va avea loc, iar voi, ve-ti fii mirii.

Guvernat de Soare, Leul se simte excelent în lumina reflectoarelor și este cel care a inventat încrederea în sine.
Leii sunt amuzanți, teatrali, din calea-afarǎ de exuberanți și conducǎtori înnǎscuți. Nu renunțǎ niciodatǎ pânǎ când nu ajung unde își doresc (iar țintele lor nu sunt deloc modeste). Vor sǎ fie primii în toate, foarte lǎudați și apreciați. Expresia sinelui și creativitatea sunt caracteristicile de bazǎ ale unui Leu. Acest nativ știe foarte bine cǎ tot ce se întâmplǎ în viața lui este produsul creației voite.

Fiind semn fix, Leul este hotǎrât, încǎpǎțânat și chiar tipicar. Ştie sǎ fie lider și își asumǎ acest rol cu plǎcere și cu o încredere în sine uluitoare. Este mândru, autoritar, generos și loial, dar poate deveni și vanitos, plin de sine și necruțǎtor cu inamicii. Totuși, oricât de tare l-ar supǎra cineva, uitǎ și iartǎ foarte repede.

Leii sunt foarte direcți și sinceri în legǎturǎ cu nevoile și așteptǎrile lor, iar uneori, aceastǎ lipsǎ de versatilitate îi costǎ scump. Au un soi de naivitate și credulitate, investind încredere în toatǎ lumea pânǎ la proba contrarie. Cad foarte ușor în plasa celor de rea credințǎ, din cauzǎ cǎ sunt sensibili la laude și lingușeli. Poate cǎ ar fi bine ca Leii sǎ fie mai puțin încrezǎtori, dar ei au nevoie de adulație, iar ceilalți nu se pot abține sǎ nu le-o ofere.

Fecioara – In urmatoarea perioada, vei lucra cu placere si spor, ba mai mult, este foarte posibil sa te implici in ceva care sa te absoarba cu totul, in care sa crezi cu toata fiinta. “Dedicatie” ar fi cuvantul cel mai potrivit, pe care-l vei folosii si in relatia ta sentimentala. Anul 2018 va fii anul in care vei avea nunta cu persoana iubita!

Balanta – Creste probabilitatea impacarilor, reintalnirilor, revenirii la suprafata a nostalgiilor, a frustrarilor si a conjuncturilor nelimpezite, nefinalizate. Poti chiar rupe o legatura sau intalni o noua dragoste. Si cel mai probabil, o ve-i regasii in 2018, in care vei face si nunta cu ea, datorita sentimentului pozitiv cum ca ea ar fii sufletul tau pereche!

Scorpion – Orice berbec este mult mai in largul lui atunci cand trebuie sa actioneze decat cand trebuie sa studieze sau sa mediteze. Cand vine vorba de invatat, nu prea ai antrenament. Perioadele dinaintea lucrarilor, tezelor sau examenelor sunt greu de suportat, pentru ca ai senzatia ca necesitatea de a invata este in primul rand o limitare a libertatii tale de actiune. Cu toate acestea, te poti baza pe intuitie si pe capacitatea de a face eforturi intense de scurta durata. Cu alte cuvinte, esti capabil sa “ingrasi porcul in Ajun”. Iar in anul viitor, te gandesti la o posibila nunta, ceea ce e posibil sa se intample!

Sagetator – La sfarsitul anului acestuia, esti mai plin de viata, mai dinamic, iar reflexele iti functioneaza perfect – nu numai in plan intelectual, ci si in plan fizic. Anul viitor este unul promitator pentru voi, si la asta ma refer ca e posibil sa va casatoriti, si sa va intemeiati in sfarsit familia la care a-ti visat inca din momentul in care a-ti cunoscut persoana iubita!

Capricorn – Anul 2017 in viata capricornilor ramane un an remarcabil pentru exprimarea talentului si creativitatii si pentru exercitarea oricarei profesii ce presupune pasiune, vocatie. Insa totodata ramane si anul in care si-au cunoscut iubirea, in care in 2018, urmeaza sa aiba nunta cu aceasta, mai ceva ca-n povesti!

Niciun munte nu e prea înalt și niciun scop prea greu de atins, pentru perseverentul și consecventul Capricorn. Guvernat de Saturn, numit și „pǎrintele timpului” sau „marele înțelept”, Capricornul știe exact când este momentul potrivit sǎ acționeze, așteptând atât cât este nevoie, cu o rǎbdare de neclintit, momentul oportun.

Nu se grǎbește și nu este adeptul succesului peste noapte. El face pași mici dar siguri, pentru cǎ știe mai bine ca oricine cǎ ceea ce este clǎdit responsabil, e trainic. Asta nu înseamnǎ cǎ se mulțumește cu puțin, ci, dimpotrivǎ, este poate cel mai ambițios semn al zodiacului.

Capricornul este simbolul caprei și nu vorbim aici despre orice caprǎ, ci despre cea de mare, care poate rezista și în condițiile cele mai grele. Se adapteazǎ și rezistǎ cu stoicism tuturor obstacolelor și vicisitudinilor vieții. Are viziune, pǎstreazǎ mereu viu in minte piscul înalt spre care se îndreaptǎ, iar asta îl ajutǎ sǎ-și menținǎ focusul, chiar și în cele mai aspre condiții.

Este evident, având în vedere profilul conturat mai sus, cǎ nativii acestei zodii își doresc foarte mult sǎ fie „cineva” în societate, sǎ fie respectați și apreciați, dar mai ales sǎ construiascǎ ceva durabil, sǎ lase ceva în urmǎ.

Sunt adepții sistemelor, regulilor, organizǎrii, motiv pentru care aceastǎ zodie dǎ și foarte buni politicieni. Le place sǎ facǎ parte dintr-o organizație, sau un sistem, și nu sǎ funcționeze pe cont propriu sau în afara regulilor societǎții. De fapt, sunt susținǎtorii fervenți ai disciplinei, ordinii, seriozitǎții, în orice domeniu de viațǎ.

Ei știu cel mai bine sǎ-și administreze atât resursele materiale, cât și pe cele sufleteștti și emoționale. De fapt, se gândesc foarte bine înainte sǎ investeascǎ ceva, orice ar însemna acel ceva. De aceea, par deseori persoane impenetrabile, reci, distante, excesiv calculate.

Capricornul nu face nimic la întâmplare, ci își anticipeazǎ fiecare mișcare, cântǎrind mereu atât avantajele cât și dezavantajele acțiunilor lui. Practic, orice face trebuie sǎ aibǎ o logicǎ și o finalitate avantajoasǎ. Altfel, nu meritǎ efortul.

Continuă să citești
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Articole

Populare

To Top
%d blogeri au apreciat: