Connect with us

Cabral, reacţie dură după ce o femeie i-a jignit soţia: ”Mă uit cu milă la cum…” A tunat și-a fulgerat! Ce a fost în stare să îi zică femeii:

Articole

Cabral, reacţie dură după ce o femeie i-a jignit soţia: ”Mă uit cu milă la cum…” A tunat și-a fulgerat! Ce a fost în stare să îi zică femeii:

Cabral, reacţie dură după ce o femeie i-a jignit soţia: ”Mă uit cu milă la cum…” A tunat și-a fulgerat! Ce a fost în stare să îi zică femeii:

Cabral şi Andreea Ibacka trăiesc o frumoasă poveste de iubire de ani de zile, iar acesta a reacţionat dur după ce o internaută a sugerat că soţia lui s-a căsătorit cu el din interes.

„Sigur te lua dacă erai sudor pe Sineşti pe magistrală cu 1300 lei net în mână, să fim serioşi!”, a comentat o femeie la o poză în care Cabral apărea cu soţia lui, Andreea.

Prezentatorul TV nu s-a putut abţine şi i-a răspuns dur internautei.

„Pentru informaţia ta… în anul în care ne-am luat, Deea a avut venituri de două ori mai mari ca ale mele. Nu c-ar trebui să-ţi explic eu ceva sau c-ar trebui să-i apăr deciziile ei, dar mă uit cu milă la cum îşi explică unii deciziile de viaţă şi mă gândesc că ar fi bine ca uneori să ne facem timp, să ne oprim şi să explicăm. Dei m-a luat cu apartament în Berceni şi credite la bancă. Ea avea apartamentul muncit de ea. La 8 minute de Unirii. S-a mutat la 30 de minute, mai la sud. Să ştii, unii oameni se iau de mână în viaţă şi pentru alte motive decât banii… din motivul ăsta au şanse mai multe să fie fericiţi împreună. Cât or fi… Nu vreau să te jignesc, aşa cum ai făcut tu cu soţia mea… e trist că ăsta este singurul motiv la care ai putut să te gândeşti. E trist… atât”, i-a răspuns Cabral femeii.

 

La 48 de ani, Mihaela Rădulescu Schwartzenberg l-a făcut pe Felix cel mai fericit bărbat! După 3 ani de relație, bruneta a dat vestea: „Momentul vieții mele!”

Mihaela Rădulescu a lăsat pe mulţi mască, după ce a făcut public un mesaj. Vedeta a dezvăluit cum e, de fapt, relaţia cu Felix Baumgartner, după ce mulţi nu le-au dat şanse împreună. După ce au citit postarea, fanii au început să-i adreseze mai multe întrebări vedetei.

Astăzi, cu puţin peste o lună înainte de a se împlini un an de când a fost cerută de soţie, Mihaela Rădulescu a mărturisit că are un motiv de sărbătoare. Prezentatoarea TV şi logodnicul ei, Felix Baumgartner, aniversează trei ani de când se iubesc. Mesajul scurt, dar cuprinzător a fost însoţit de o poză cu cei doi amorezi.

„Călătoria a împlinit acum trei ani #thetimeofmylife #happyanniversary @therealfelixbaumgartner #mylove #myman #rocknrolllove”, a scris românca în dreptul pozei făcută într-un deşert.

„Doar trei? Păreţi împreună dintotdeauna! La mulţi ani!”, „Mulţi înainte plini de iubire şi momente memorabile!”, „Aniversare fericită! La mulţi ani împreună”, „În deşert?” sunt doar patru dintre sutele de urări pe care fanii le-au făcut celor doi logodnici.

Continuă să citești
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Articole

To Top
%d blogeri au apreciat: