Connect with us

Cum trec nativii horoscopului peste necazurile vietii

Articole

Cum trec nativii horoscopului peste necazurile vietii

Cum trec nativii horoscopului peste necazurile vietii

Top cele mai chinuite zodii

Ţi se întâmplă să te împotmoleşti mai mereu la jumătatea drumului şi în final lucrurile să nu-ţi iasă? Ghinionul e cuvântul de ordine în cazul tău, indiferent că te apuci de un proiect nou profesional sau ai ceva important de rezolvat în plan personal? Există anumite zodii despre care se spune că au un destin dificil, de-a dreptul crunt. Explicaţia e destul de simplă: sunt puncte slabe ale unor semne zodiacale care îi determină pe unii nativi să nu reuşească în viaţă. Sau nu neapărat să nu reuşească, ci să se considere nedreptăţiţi, ghinionişti şi niciodată mulţumiţi cu ceea ce fac. Iată care sunt trei zodii cu un destin crunt.

1. Fecioară

Perfecţioniste, Fecioarele nu se abat de la drumul lor şi adesea pierd din cauza atenţiei prea mari îndreptate către toate detaliile. Cu un simţ critic exagerat, găsesc nod în papură celor din jurul lor şi nu acceptă deloc să fie criticate la rândul lor. Aceasta este una dintre cauzele pentru care Fecioarele pierd oameni importanţi din vieţile lor, iar orgoliul nu le permite să ajungă la compromisuri. Uneori, ajung să se întrebe „ce are lumea cu mine”, fără să realizeze că glumele lor, adesea deplasate, nu au cum să fie pe placul celor din jur.

2. Vărsător

Persoanele născute în zodia Vărsător sunt imprevizibile, aşa că nu te poţi plictisi în preajma lor. Active, mereu dorind să încerce ceva nou, ele se implică în tot felul de activităţi, scopul principal fiind nu neapărat succesul, ci siguranţa pe plan financiar. Impulsivitatea, dorinţa de a avea mereu dreptate şi de a controla vieţile celor din jur sunt caracteristici comune pentru foarte mulţi Vărsători. Au idei fixe, la care nu renunţă orice ai încerca să le spui. Din această cauă, de cele mai multe ori, Vărsătorii se simt nedreptăţiţi şi consideră că nu au cea mai simplă şi liniştită viaţă.

3. Peşti

Extrem de sensibile, persoanele născute în zodia Peşti au tendinţa de a se dedica prea mult celor din jur şi de a se implica în vieţile acestora, ajungând să-şi neglijeze, uneori, propriile nevoi. În momentul în care pierd pe cineva important din viaţa lor, le este foarte greu, adesea imposibil, să se împace cu ideea şi vor căuta la nesfârşit explicaţii, consumându-şi prea multă energie, fără a găsi vreodată un răspuns pe placul lor. Dependente de afecţiune, le este greu să-şi găsească un drum în viaţă în care să nu aibă pe cineva alături. Pentru a reuşi să „alunge” ghinionul, cel mai important este să înţeleagă că ele sunt pe primul loc în vieţile lor şi apoi ceilalţi.

Cum trec nativii horoscopului peste necazurile vietii

Deși ne dorim ca viața noastră să fie mereu cu bucurii, cu momente pline de magie pe care să le trăim alături de cei dragi, lucrurile nu stau chiar așa. Fiecare dintre noi avem cumpene de traversat. Și trecem peste ele în mod diferit. Zodiile ne spun și cum:

Berbec:

Cu forță, cu ambiție. Trece mult mai ușor peste necazuri.

Taur:

E de o încăpățânare fantastică. În loc să își elibereze furia, se închide mai mult în el. El are nevoie de diplomație pentru a trece peste necazuri.

Gemeni:

Maschează fantastic de bine. Sunt cu zâmbetul pe buze. Când face un Geamăn face exces de explozie, înseamnă că îl deranjează ceva extrem de mult.

Rac:

Îl împaci cu dragoste și susținere. El are inhibiții și are nevoie de ajutorul familiei pentru a trece peste un necaz.

Leu:

El are o forță extraordinară. Când își revine, nu îți dai seama că a trecut prin ceva.

Fecioară:

Are o sensibilitate nu atât de puternică, dar se simte. Când apare un blocaj, se refugiază rapid în muncă. Și Taurul și Capricornul mai fac asta.

Balanță:

Sunt un pic disimulate. Când simt că au acumulat ceva necazuri, trec pe pilot automat.

Scorpion:

El atacă, iese în față. Dacă îi cunoști sensibilitatea, îl destabilizezi. El nu o să se dea înfrânt. Are o forță lăuntrică.

Capricorn:

Are forță și tărie. Dacă vrei să îl provoci, să umbi la finanțele lui.

Săgetător:

Sunt oameni de moment și au nevoie de ceva vreme pentru a se reechilibra după un necaz.

Vărsător:

Au ceva asemănător cu Săgetătorii. Sunt oameni de moment. Le trebuie o perioadă destul de lungă pentru a se reechilibra. Îți trebuie mult să le spui să lase trecutul în spate.

Pești:

În fața unor stări tensionate, au o forță incredibilă de mobilizare. E uluitor câtă forță divină pot să aibă.

Continuă să citești
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Articole

Populare

To Top
%d blogeri au apreciat: