Connect with us

Daca ti se intampla ASTA, inseamna ca AI MAI AVUT VIETI ANTERIOARE. Cand dormi…

Articole

Daca ti se intampla ASTA, inseamna ca AI MAI AVUT VIETI ANTERIOARE. Cand dormi…

Daca ti se intampla ASTA, inseamna ca AI MAI AVUT VIETI ANTERIOARE. Cand dormi…

Reincarnarea ofera multe sperante oamenilor. Aceasta teorie de origine asiatica este atent dezbatuta de lumea stiintifica de secole. Iata 10 semne ca esti reincarnat sau, cu alte cuvinte, ca sufletul tau traieste intr-un corp strain.

Inainte de a afla care sunt cele mai evidente semne ca te-ai reincarnat, trebuie precizat ca un om se poate reincarna de mai multe ori pana atinge nivelul suprem de iluminare, Nirvana. Asadar, e posibil sa te afli in prima ta viata daca nu te recunosti in semnalmentele de mai jos.

1. AI AMINTIRI CIUDATE

Persoanele care sunt reincarnate au tot felul de amintiri ciudate inca din copilarie. Acestea experimenteaza intalniri extrasenzoriale cu persoane pe care nu le-au vazut niciodata cu ochii lor fizici. Persoanele care au marcat vietile anterioare ale oamenilor pot aparea sub forma unor imagini bizare, adesea si sub chip de inger pentru a le avertiza in legatura cu deciziile pe care trebuie sa le ia.

2. AI O INTUITIE INDESTRUCTIBILA

Intuitia este modalitatea prin care realizezi un echilibru intre mintea constienta si cea inconstienta. Cu ajutorul intuitiei, poti patrunde in profunzimea izvoarelor intelepciunii. Conform credintei budiste, o buna intuitie este exersata in mai multe vieti succesive. Asta explica in mod evident capacitatea anumitor persoane de a prevedea cu claritate ce se va intampla in viitor.

3. AI DES SENZATII DE DEJA VU

Cele mai multe senzatii de deja vu apar spontan, in momente in care ne concentram la lucruri diferite in acelasi timp. Oamenii care experimenteaza aceste senzatii au sufletele reincarnate.

4. ESTI O PERSOANA FOARTE EMPATICA

Daca te regasesti in povestile de viata ale celor din jur, inseamna ca ai trait experientele pe care le au ei acum intr-o viata anterioara. Nivelul de empatie al unei persoane arata cat de evoluat este sufletul unui om care a suferit mai multe reincarnari. Se spune ca daca o persoana este foarte empatica este foarte aproape de Nirvana.

5. AI ACELEASI VISE MEREU

Daca visezi in mod repetat acelasi lucru, legile karmice isi fac treaba. Atunci cand intram dintr-o viata in alta prin reincarnare, uitam anumite lectii pe care trebuie sa le invatam. Visele pot fi metoda prin care sa deslusim ce ni se intampla si cum trebuie sa actionam.

6. PRECOGNITIA

Persoanele care au un suflet vechi au capacitatea de a vedea lucruri care se vor intampla in viitor. Precognitia este capacitatea de a obtine informatii despre cum va fi viitorul, indiferent ca este vorba despre viitorul celorlalti sau cel propriu.

7. RETROCOGNITIA

Aceasta capacitate este opusa celei de mai sus. Oamenii pot obtine informatii cu ajutorul celui de-al treilea ochi, glanda pineala, despre lucruri care s-au intamplat demult si la care nu au asistat.

8. AI O AFINITATE FOARTE MARE PENTRU ALTE CULTURI SAU EPOCI

Daca te regasesti mai mult in epoca victoriana sau in cultura tibetana straveche, este foarte probabil sa vii tocmai din acele vremuri.

9. AI FOBII INEXPLICABILE

Te-ai intrebat vreodata ce presupun fobiile si temerile inexplicabile pe care le ai? Teama de intuneric, teama de inaltime ori frica de inec pot fi dezvoltate din vietile anterioare.

10. SIMTI CA ESTI MAI IN VARSTA DECAT CIFRA DIN BULETIN

Persoanele reincarnate au senzatia ca sunt mai batrane si au intelepciunea de a actiona diferit de persoanele de varsta lor, ca si cum ar fi trait toate experientele care pot fi intalnite intr-o viata de om.

Continuă să citești
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Articole

To Top
%d blogeri au apreciat: