Connect with us

Fa AMOR cu iubita ta ASA si nu te va mai parasi niciodata. Pozitia care nauceste orice femeie in pat

Articole

Fa AMOR cu iubita ta ASA si nu te va mai parasi niciodata. Pozitia care nauceste orice femeie in pat

Fa AMOR cu iubita ta ASA si nu te va mai parasi niciodata. Pozitia care nauceste orice femeie in pat

Potrivit unui studiu efectuat de un renumit sexolog, există o serie de poziţii sexuale care garantat duc femeile pe culmile plăcerii. Aceste poziţii sexuale nu sunt deloc greu de efectuat însă se pare că ar fi cele pe care majoritatea femeilor le preferă pentru a atinge climaxul.

despre care este vorba sunt recomandate în special acelor femei care au dificultăţi în atingerea orgasmului, mai ales că nu solicită foarte mult corpul, fiind de aşa natură încât plăcerea să fie maximă şi penetrarea pe placul femeii.

1. Poziţia misionarului este una dintre poziţiile sexuale preferate de femei având în vedere că este uşor de realizat şi că femeia este faţă în faţă cu partenerul. Totodată, această poziţie permite bărbatului să stimuleze clitorisul cu zona pelviană, în timpul contactului sexual, având în vedere că el se află deasupra, între picioarele femeii. Femeia poate înfăşura picioarele împrejurul mijlocului bărbatului, pentru penetrare mai adâncă.

2. V-ul erotic. Această pozitie este preferată de femei datorită faptului că asigură penetrare adâncă. Pentru a face sex în această poziţie, femeia trebuie să fie aşezată pe masă, în fund, iar bărbatul în picioare. Femeia trebuie totodată să ridice picioarele pe umerii bărbatului sau să le încolăcească în jurul lui, pentru o penetrare mai adâncă.

3. Balansoarul. Această poziţie presupune de fapt ca femeia să fie deasupra şi să controleze ea cât de adâncă este penetrarea. Bărbatul trebuie să stea cu trunchiul ridicat şi picioarele încrucişate (turceşte), în aşa fel încât ambii parteneri sexuali să fie în poziţie verticală, de la talie în sus. Picioarele femeii pot fi în jurul trunchiului bărbatului sau întinse în lateral.

4. Babmusul despicat. Această poziţie presupune ca femeia să stea îninsă pe spate, să ţină unul dintre picioare întinse iar celălalt ridicat, sprijinit pe pieptul bărbatului. Acesta din urmă se poziţionează în genunchi în faţa femeii pentru o penetrare controlată. Poziţia aceasta oferă ambilor parteneri posibilitatea de a-şi folosi mânile pentru stimulare reciprocă.

5. Tigrul ghemuit. Aceasă poziţie presupune ca bărbatul să stea întins pe spate, cu picioarele atârnând din pat. Femeia se aşează deasupra, cu spatele la bărbat, în genunchi, iar bărbatul îi susţine gretuatea plasându-şi mâinile sub fesele ei. Această poziţie permnite femeii să controleze cât de adâncă este penetrarea şi să îşi mişte şoldurile liber şi să îşi folosească mâinile pentru a se atinge.

6. Ienupărul strălucitor. Această poziţie este recomandată în special femeilor care preferă romantismul. Poziţia presupune ca bărbatul să stea în fund, cu picioarele întinse, iar femeia peste el, întinsă pe picioarele sale, cu picioarele ei încolăcite în jurul taliei bărbatului. Dacă bărbatul este destul de flexibil, în timpul penetrării, poate să o sărute pe femeie pe stomac şi pe sâni.

7. Poziţia îngenunchiată. Această poziţie presupune ca atât femeia cât şi bărbatul să stea unul în faţa celuilalt, în genunchi. Doar că femeia ţine picioarele desfăcute, pentru a putea fi „deasupra” bărbatului iar acesta se lasă puţin pe spate sau se sprijină în mâini, ţinând picioarele lipte. Această poziţie permite amândurora să îşi mişte pelvisurile armonic însă femeia este cea care controlează penetrarea.

8. Amazoana. Această poziţie presupune ca bărbatul să stea în şezut, pe un scaun destul de ţeapăn. Femeia îl încalecă în aşa fel încât vârfurile picioarelor sale să atingă pământul. În acest fel, femeia poate controla ritmul mişcărilor.

9. Lingura. Această poziţie este un fel de «pe la spate», doar că ambii membri ai cuplului stau întinşi pe spate. Femeia poate însă să ridice puţin picioarul pe care nu se sprijină pentru a îşi putea stimula cu mâna zonele intime.

Continuă să citești
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Articole

To Top
%d blogeri au apreciat: