Connect with us

HOROSCOP SPECIAL: În această noapte, se va întâmpla ceva cu ACEASTĂ zodie

Articole

HOROSCOP SPECIAL: În această noapte, se va întâmpla ceva cu ACEASTĂ zodie

HOROSCOP SPECIAL: În această noapte, se va întâmpla ceva cu ACEASTĂ zodie

Această noapte va fi una decisivă și în același timp ciudată pentru una dintre cele 12 zodii!

Cărțile vieții sale vor fi jucate și îi va fi decisă soarta, care poate să fie una plină de succes în care această zodie devine incredibil de bogată, își găsește jumătatea perfectă fără să mai sufere așa cum a făcut în trecut.

Toate visele sale devin realitate fără să depună foarte mult efort pentru acest lucru, iar lucrurile și veștile bune vor apărea în viața ei pe bandă rulantă, totul va merge atât de bine încât până și zodia respectivă va rămâne de-a dreptul uimită de cât de multe cadouri poate viața să ofere, însă așa cum există o variantă foarte colorată există și o variantă prin care nimeni nu și-ar dori să treacă, aceea în care dacă jocul de cărți se va termina rău, soarta zodiei menționate mai jos poate să fie una terifică în care banii vor veni extrem de dificil.

Persoanele ce au promis veșnicie pleacă fără să lase nimic bun în urma lor exceptând amintirile ce vor distruge psihic nativul acestei zodii, iar cum răul nu poate veni singur este posibil ca și sănătatea sa să fie afectată, iar asta nu o să fie deloc plăcut, însă nu ne prea putem gândi că varianta unei sorți rele va duce la pământ o zodie atât de puternică precum Fecioara, oricare ar fi rezultatul jocului de cărți despre viața sa ce se va juca în această noapte el va rămâne veșnic puternic și va trece cu ușurință peste orice problemă, dar o veste bună este aceea că dacă privim poziția actuală a astrelor șansele ca Fecioarele să pățească ceva rău este de 1 la 1,000,000, așadar tot ceea ce trebuie să faceți dacă sunteți nativ al zodiei Fecioarele este să stați liniștit și să lăsați soarta să vă surprindă în cele mai frumoase moduri posibile, căci orice s-ar întâmpla vei știi cum să gestionezi situațiile în favoarea ta. Diferența se va afla în gradul de dificultate, astfel încât prima variantă va fi ușor de gestionat, în timp ce a doua variantă prezentată va fi puțin mai greu de modelat după propriile plăceri, însă esențialul este că datorită puterii tale chiar dacă totul în viața ta este posibil să se dărâme, cu siguranță vei știi să readuci soarele în viața ta așa cum nicio altă zodie nu ar mai fi reușit să facă!

Citeste si: HOROSCOP 2018: Zodia care va suferi teribil. Va avea cel mai greu an

Cele mai mari probleme le va avea in viata de cuplu. Nativii, care vor dori sa daca anumite schimbari in viata amoroasa se vor lovi de impasibilitatea partenerilor.

In plus, multe dintre ideile acestui nativ vor fi infirmate, aproape zilnic, lucru care il demotiveaza total deoarece crede ca are intotdeauna dreptate. Sunt extrem de orgoliosi si nu cedeaza niciodata la ideile lor, chiar daca partenerii le demonstreaza ca nu au dreptate.

Tocmai din cauza orgoliului nemasurat vor avea foarte mult de suferit, deoarece nu stiu cand sa cedeze si sa le dea altora dreptate. Vor ajunge sa se simta singuri in doi si chiar sa-si doreasca sa puna capat relatiei.

Daca nu vor invata din propriile lor greseli, sansa acestor nativi de a fi fericiti este foarte mica.

Capricornii, caci despre ei este vorba, risca sa aiba probleme si in relatiile cu cei din jur: familie, prieteni sau colegi. Si asta deoarece nu stiu cum sa se protejeze fara a-i ataca pe cei din jur si fara a-i rani. Chiar daca nu au intentii rele, modul in care pun problema nu este unul benefic nici pentru ei, nici pentru cei din jur. Trebuie sa invete sa fie mai putini critici si mai mult constructivi.

Si la locul de munca vor intampina probleme. Li se pare ca sefii nu le apreciaza eforturile si ca ii apreciaza mai mult pe cei din jur, desi, cred ei, nu merita. Iar daca ocupa functii de conducere, nativii au adesea impresia ca altii le pun bete in roate atunci cand ceva nu le iese cum vor ei.

Trebuie sa invete sa fie mai organizati si sa comunice mai bine cu cei din jur. Doar asa vor putea ajunge la rezultatele dorite. In caz contrar, vor avea foarte mult de pierdut.

Continuă să citești
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Articole

To Top
%d blogeri au apreciat: