Connect with us

INGROZITOR in ce lume traim! Elevă de liceu din Alexandria, bătută cu pumnii şi cu picioarele, pe stradă, de una dintre colegele ei: “Ce ai zis, fa? Nu asa s-a auzit?”

Articole

INGROZITOR in ce lume traim! Elevă de liceu din Alexandria, bătută cu pumnii şi cu picioarele, pe stradă, de una dintre colegele ei: “Ce ai zis, fa? Nu asa s-a auzit?”

INGROZITOR in ce lume traim! Elevă de liceu din Alexandria, bătută cu pumnii şi cu picioarele, pe stradă, de una dintre colegele ei: “Ce ai zis, fa? Nu asa s-a auzit?”

Imagini şocante în care o elevă e bătută cu sălbăticie de una dintre colegele ei, în timp ce alte fete se amuză copios, fără să intervină, au fost surprinse în Alexandria şi au devenit virale. Cele două fete sunt eleve de liceu, în clasa a-IX-a, la unităţi de învăţământ diferite, din primele date

Răfuiala ar fi pornit de la jigniri aduse de una celeilalte şi se pare că şi concurenţa pentru un băiat ar fi contat. În imaginile filmate de colegele fetelor, se vede cum una dintre ele o loveşte fără milă pe cealaltă. După ce o pune la pământ îi aplică palmă după palmă şi o ameninţă. Deşi jură că nu a făcut nimic, victima nu reuşeste să scape din avalanşa de lovituri.

Bătaia a avut loc chiar lângă un parc din oraş, iar, în afara colegelor care se amuzau în loc să intervină, martori au fost şi cei care au trecut prin zonă. Tot în imagini se vede cum o altă fată se aşează în dreptul agresoarei şi al victimei sale, probabil pentru a masca scena de ochii trecătorilor. Ţipetele răsună, însă, în urma loviturilor repetate.

Poliţia va face cercetări în acest caz. Se pare că cele două eleve învaţă dupa-amiaza la Liceul Nicolae Bălcescu şi Liceul Constantin Noica. Inspectoratul Şcolar Judeţean Teleorman anunţă o anchetă şi, în functie de datele obţinute, fetele riscă să le fie scăzută nota la purtare.

Vezi imaginile pe Cancan.ro

„Mi-e ruşine că m-am întors acasă”. Care crezi că este motivul pentru care este Hagi dezamăgit?

După egalul din primul meci oficial jucat de Viitorul în 2018, Gheorghe Hagi amenință că își va părăsi țara.

Mi-e rușine că m-am întors acasă! Primul meu gând este să plec din țară. De ieri, primul gând care mi s-a pus este că vreau să plec din România, cu toate că am o obligaţie aici. Voi încerca să susţin acest proiect de departe. Voi pleca, cu siguranţă. Nu știu unde, dar voi pleca. Bye, bye, gata. Aţi reuşit, v-aţi atins obiectivul„, a spus „Regele” fotbalului la conferința de presă de la finalul meciului Viitorul – Astra, declarandu-se complet dezamăgit de punctul în care a ajuns fotbalul în Romania.

Vreau să-mi văd de drumul meu, pentru că nu e loc de mine acasă. Nu voi uita niciodată această zi. Pe mine m-ați pierdut definitiv. Unii se bucură de ce se întâmplă. Ce rost are să mai vorbesc, să spun realitatea? În toată lumea se fac investiții, iar în România se desființează echipe, jucători, terenuri. Și după aceea plângeți toți că ne dau Polonia și Olanda trei goluri și că nu ajungem la poartă. Este crunt cum arată situația de la juniori, de la Liga a 3-a. Nu există finanțare. În 2021- 2022, o să am 11 jucători în echipa României, chiar dacă unii nu vor. Sunt multe interese meschine și politică multă. Nu există fotbal. Am făcut cel mai mare lucru când am investit în copii. Chiar dacă mâine nu o să mai am un leu în buzunar” – a adăugat Hagi.

Continuă să citești
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Articole

Populare

To Top
%d blogeri au apreciat: