Connect with us

Madalina Manole nu s-a sinucis! Mărturisiri cutremurătoare. Fiica sa i-a spus cum a murit!

Articole

Madalina Manole nu s-a sinucis! Mărturisiri cutremurătoare. Fiica sa i-a spus cum a murit!

Madalina Manole nu s-a sinucis! Mărturisiri cutremurătoare. Fiica sa i-a spus cum a murit!

Tatăl Mădălinei Manole, mărturisiri cutremurătoare. Fiica sa i-a spus în vis cum a murit!

Tatăl Mădălinei Manole nu-și găsește liniștea de când fiica sa a fost găsită fără suflare în vila sa din Otopeni, chiar de ziua ei de naștere, pe 14 iulie, în urmă cu cinci ani. Convins fiind că artista nu s-a sinucis, Ion Manole speră că adevărul va ieși la lumină și se va face dreptate.

Marcat atât de tare de decesul fiicei sale, tatăl Mădălinei le-a făcut mărturisiri cutremurătoare apropiaților. Acesta le-a spus că a visat-o pe artistă povestindu-i cum a murit!

”O visăm mereu. Mădălina nu lipseşte, e mereu prezentă în casa noastră. Mi-a povestit ce s-a întâmplat în acea noapte. S-a certat cu soacră-sa, aceasta a împins-o, a căzut pe scări şi s-a lovit mortal la cap.

Ea a tras-o apoi jos, pe hol. El (n.r. soţul Mădălinei, Petru Mircea), nu era acasă, se afla în compania amantei. Când a venit, s-au înţeles ce să facă şi să spună că fata mea s-a sinucis.

Apoi i-au turnat otravă pe gât. Eu unul nu aş mai putea intra acum în casa aia, în casa crimei, pe holul ăla, unde ea era într-o baltă de sânge”, a mărturisit Ion Manole.

Are dovezile că regretata artistă Madalina Manole ar fi fost ucisă. Totul a fost O MINCIUNĂ…

Un fost profiler FBI a anunțat recent cu surle și trâmbițe că are toate dovezile că regretata artistă ar fi fost ucisă, invocând că a stabilit inclusiv o întâlnire cu procurorul general al României pentru a discuta redeschiderea cazului. Realitatea este însă alta.

În 2010, Mădălina Manole a fost găsită fără suflare în casa sa din Otopeni, chiar în ziua în care ar fi împlinit 43 de ani.  Dosarul a fost închis, anchetatorii ajungând la concluzia că s-a sinucis cu Furdan, un pesticid extrem de puternic.

Un fost profiler FBI, Pete Klismet, a apărut recent cu teoria că toate dovezile pe care le-a adunat în acest caz reflectă că la mijloc ar fi vorba despre o crimă. Mai mult, acesta a spus că împreună cu procurorul general al României vor discuta posibilitatea redeschiderii acestui caz.

“Consider că în acest caz nu este vorba de sinucidere, ci despre crimă. Voi merge în România peste câteva săptămâni pentru a discuta cu Procurorul General al României. Acest caz este unul atât de evident”, a declarat Pete Klismet unei jurnaliste din Statele Unite după ce a fost contactat de o româncă.

Sursa: Libertatea.ro

Continuă să citești
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Articole

To Top
%d blogeri au apreciat: