Connect with us

Mantea, in pat cu Victor Slav! Imaginea a ajuns pe Facebook

Articole

Mantea, in pat cu Victor Slav! Imaginea a ajuns pe Facebook

Mantea, in pat cu Victor Slav! Imaginea a ajuns pe Facebook

Poate parea incredibil, dar este cat se poate de adevarat! Bruneta si colegul ei de emisiune au ajuns nu doar sub acelasi acoperis, ci si in acelasi pat.

Imaginea cu Andreea Mantea si Victor Slav in intimitate a fost postata chiar de ea, pe pagina sa de Facebook. Bruneta poarta pijamale cu inimioare roz si o bonetica, iar Victor incearca sa doarma langa ea.

Ce se intampla cu adevarat intre Victor Slav si Andreea Mantea puteti vedea duminica, in seara de Revelion, in cadrul emisiunii Revelion Teo Show, de la Kanal D, incepand cu ora 22.00.

Andreea Mantea vorbește despre nuntă. «Îmi doresc o ceremonie foarte restrânsă, undeva departe»

Andreea Mantea vorbește despre nuntă, despre dragoste, despre copilul ei, despre locurile de care a prins drag prin călătoriile sale și despre cum își pregătește cămara pentru iarnă, într-un interviu exclusiv pentru Libertatea.

Bruneta ne-a mărturisit că-i plac tradițiile de pe la sat, cu care s-a familiarizat de când prezintă “Se strigă darul”, dar ea nu le va respecta când se va mărita, pentru că visează la o ceremonie complet diferită de cele la care a asistat până acum. Frumoasa vedetă de la Kanal D știe cum trebuie să fie nunta perfectă.

Andreea Mantea: A fost o tradiție foarte interesantă! Buchetul nu a fost aruncat, ci a fost închis într-o colivie; colivia, la rândul ei, a fost ferecată cu un lacăt pentru care s-au cumpărat mai multe chei. Însă doar una se potrivea la acel lacăt. Cheile, deloc puține, au fost împărțite la domnișoarele de onoare. Iar eu, cu ochii închiși, am nimerit-o chiar pe cea care deschidea lacătul. A fost foarte emoționant și interesant momentul.

Să înțelegem că îți plac tradițiile legate de nunți… Le vei respecta la nunta ta?

Pentru alte persoane, mi se pare frumos că se păstrează tradiția. Oricum, înainte se proceda cu totul și cu totul altfel și parcă era mai frumos în acele vremuri. Dacă niște tineri plecau la drum în viață împreună, rudele, vecinii, prietenii nu aduceau bani la ceremonie, ci, din puținul lor, le dăruiau mirilor ceva necesar în noua gospodărie. De exemplu, dacă aveau 10 găini acasă, le duceam și mirilor două găini.

Dacă aveau doi porci, le duceau și lor unul. Sau pături ori perne. Uite așa strângeau cele trebuincioase pentru a porni împreună în viață!

Înainte, nunta nu se făcea la salon, la restaurant, nu se ținea la căminul cultural, ci acasă. Tinerii căsătoriți pregăteau și ei ce aveau, dar și invitații aduceau mâncare pregătită chiar la ei acasă. Și oamenii parcă se distrau altfel. Și acum sunt unele zone în care se mai respectă tradiția această minunată.

Dacă m-aș căsători, nici nu știu dacă aș face o petrecere… În momentul acesta nu mă gândesc la nuntă, la căsătorie. La modul ideal, îmi doresc o ceremonie foarte restrânsă, undeva departe, nu știu exact unde…

Continuă să citești
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Articole

To Top
%d blogeri au apreciat: