Connect with us

Mihaela Rădulescu, despre prima experienţă sexuală: „Nu mi s-a părut…”

Articole

Mihaela Rădulescu, despre prima experienţă sexuală: „Nu mi s-a părut…”

Mihaela Rădulescu, despre prima experienţă sexuală: „Nu mi s-a părut…”

Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai apreciate femei din România, atât pentru aspectul fizic pe care îl are, cât şi pentru caracterul ei, vedeta este o persoană asumată, care spune lucrurilor pe nume.

Diva de la Monaco a vorbit într-un interviu mai vechi pentru revista Tabu despre prima sa experienţă sexuală şi a mărturisit că nu a fost nimic grozav, poate din cauza partenerului, care era un adolescent complexat. „Aveam aproape 17 ani, muream de curiozitate şi aproape că eu am provocat „experienţa”. Iubitul meu mă tot săruta, mă tot ameţea, dar era mult prea timid pentru planurile mele. Am preluat conducerea, urmându-mi instinctul, căci experienţă nu exista, eram mult mai liberă decât el, care era oarecum îngrozit de ideea dezvirginării. Am consumat întâmplarea, nu mi s-a părut nimic grozav, poate şi pentru că am avut ghinionul să încep cu un bărbat stângaci şi complexat, în fine, un adolescent chinuit, oarecum de familie, care, cred, că şi astăzi are probleme la aşternut (să mă scuze!)”, mărturisea Mihaela Rădulescu.

Se iubeşte cu Felix Baumgartner

Relaţia dintre Mihaela Rădulescu şi iubitul ei Felix Baumgartner a trecut la un alt nivel, pentru că vedeta se gândeşte chiar să-i facă un copil! Au trecut patru ani de când s-au plăcut şi au descoperit că s-au îndrăgostit unul de altul, şi lucrurile merg, fără îndoială, în direcţia cea bunaă, a explicat chiar Mihaela Rădulescu în cadrul unui interviu televizat.

Îl cheamă Felix Baumgartner, ca pe tatăl lui, bunicul lui şi poate chiar ca pe copilul lui, dacă o să fie. Dacă o să fie fată, tot Felix o să o cheme, pentru că aşa e tradiţia”, a spus, mai în glumă, mai în serios, Mihaela Rădulescu.

Copiii Nicoletei Luciu sunt de nerecunoscut! Au crescut și sunt extraordinari de frumoși! Băieții ca băieții, dar stai să o vezi pe fetiță, o superbitate! Imagini inedite…Ce repede trece timpul! Asta nu e tot, stai să vezi ce le face Nicoleta în fiecare zi:

Nicoleta Luciu, considerată una dintre cele mai frumoase femei din showbiz-ul românesc, poate candida cu succesc la titlul de cea mai grijulie mămică. Ipostazele în care reporterii Spynews.ro au suprins-o pe vedetă sunt dovada clară a acestui lucru.

Cum vremea din weekend-ul care s-a încheiat a fost însorită, mulţi români au luat cu asalt parcurile şi staţiunile montane. Aşa a procedat şi Nicoleta Luciu, care a profitat din plin de temperaturile ridicate din termometre şi a dat fuga la munte, împreună cu copiii săi. În căutarea unei oaze de linişte, diva a optat pentru o excursie la Râşnov, acolo unde cei mici au avut parte de câteva lecţii de istorie, dar şi de multă distracţie.

Discretă din fire, Nicoleta Luciu a înceract să nu atragă privirile turiştilor. Aşa că, în timp ce odraslele se jucau de mama focului în renumitul parc de distracţii din oraş, vedeta a stat pe o bancă, alături de bona micuţilor şi i-a supraveghiat tot timpul. Îmbrăcată cu o ţinută sport, Nicoleta Luciu şi-a acoperit privirea sub o pereche de ochelari de soare.

După ce s-au distrat de minune în renumitul parc de distracţii din Râşnov, cei mici au simţit nevoia de puţină adrenalină, aşa că s-au îndreptat direct spre cinematograful 9D din apropiere. Cât timp copiii s-au bucurat de noua tehnologie, diva i-a aştepat liniştită. Pentru a scăpa de plictiseală, vedeta a urmărit distracţia celor mici pe un ecran amplasat la intrarea în sala de spectacole. Mai mult, pentru a rămâne cu o amintire, Nicoleta a pus repede mâna pe telefon şi a imortalizat momentele de bucurie ale micuţilor.

Este căsătorită cu renumit om de afaceri
Nicoleta Luciu este căsătorită cu Zsolt Csergo. Cei doi au împreună patru copii. Primul dintre ei este Zsolt junior, iar ceilalţi trei sunt tripleţii Kim, Karoly şi Kevin.

Continuă să citești
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Articole

Populare

To Top
%d blogeri au apreciat: