Connect with us

Mulți s-au întrebat ce au văzut la el femeile cărora le-a marcat viața. Bani, faimă și e potent, nu glumă! Ce dimensiune are bărbăția lui Cristi Borcea

Articole

Mulți s-au întrebat ce au văzut la el femeile cărora le-a marcat viața. Bani, faimă și e potent, nu glumă! Ce dimensiune are bărbăția lui Cristi Borcea

Mulți s-au întrebat ce au văzut la el femeile cărora le-a marcat viața. Bani, faimă și e potent, nu glumă! Ce dimensiune are bărbăția lui Cristi Borcea

Mulți s-au întrebat ce au văzut la el femeile cărora le-a marcat viața. Bani, faimă și e potent, nu glumă! 😮 Ce dimensiune are bărbăția lui Cristi Borcea

Cristi Borcea este considerat un adevărat Don Juan, care a reușit să cucerească femei care mai de care mai frumoase. Unul dintre atuurile sale – se spune că este foarte bine dotat din punct de vedere sexual.

De-a lungul timpului s-a zvonit că prin patul omului de afaceri Cristi Borcea au trecut Roxana Ilie, pe vremea când era un model debutant, Sonia Trifan, Daniela Crudu, dar și alte două manechine la care răvneau și fotbaliștii dinamoviști: Andreea Moroița și Ramona Bujdoiu, urmate de judecătoarea Geanina Terceanu.

Cristi Borcea a fost căsătorit cu Mihaela Borcea, apoi cu Alina Vidican, iar acum formează un cuplu cu fostul model Valentina Pelinel, cu care are un băiețel care se numește Milan.

Se pare că toate frumusețile feminine care au căzut în mrejele lui au fost atrase nu doar de avantajele materiale pe care le oferea Cristi Borcea, condamnat în prezent în Dosarul Transferurilor. Un important atu al omului de afaceri este bărbăția.

Despre Cristi Borcea circulă zvonuri că ar fi foarte dotat din punct de vedere sexual, mulți punând talentul său de seducător pe seama potenței demne de un mit urban.

Se spune că bărbăția lui Cristi Borcea ar avea o dimensiune incredibilă, ajungând să măsoare 24 de centimetri. Astfel că cristi Borcea ar fi mai dotat sexual decât celebrul Terente, care avea o dotare de 22 de centimetri.

Planurile secrete ale Valentinei Pelinel și ale lui Cristi Borcea. Fostul acționar dinamovist a solicitat o permisie de câteva zile, pe care vrea să și le petreacă alături de familie, și nu oriunde, ci la mare.

De când s-a născut fiul său și al Valentinei Pelinel, Cristi Borcea nu a apucat să-și petreacă prea mult timp alături de acesta.

Milan însă l-a dat gata, cu ocazia botezului, atunci când a stat numai în brațele sale, iar fostul acționar dinamovist, care-și ispășește pedeapsa în penitenciar, numără zilele până când va putea din nou să stea mai mult timp în compania micuțului și a mamei acestuia.

Pelinel a luat deja contact cu nisipul din Mamaia, acolo unde a petrecut câteva zile alături de fiul său. Micuțul a fost foarte fericit alături de mama lui, la plajă. Asta și pentru că Valentina Pelinel face tot ce-i stă în putință pentru ca băiețelul să nu simtă lipsa tatălui.

Cum Cristian Borcea nu le poate fi încă alături, ea îi anunță regulat programul său. Și mai ales pe cel pe care intenționează să-l facă împreună cu fiul lor, Milan. Fostul acţionar dinamovist își dă acordul pentru toate deplasările pe care partenera sa intenționează să le facă, iar ea nu-i iese din cuvânt. Cei doi au vorbit deja despre mult așteptata vacanță secretă în trei. Aceasta ar urma să se consume într-un loc în care să fie însă feriți de ochii lumii.

Până acum, băiatul lor în vârstă de un an nu a ieșit din țară. El a fost cu mama lui doar de câteva ori în afara Capitalei.

“Nu am fost în afara țării, doar la munte, într-un cantonament de fitness și un weekend prelungit la mare”, a recunoscut Valentina Pelinel pentru Libertatea.

Atunci când pleacă împreună cu Milan, vedeta are grijă să-și ia cu ea toate cele necesare pentru îngrijirea micuţului, din gentuța specială nelipsind scutecele și cremele.

Continuă să citești
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Articole

To Top
%d blogeri au apreciat: