Connect with us

O fată de 14 ani, din Galaţi, a fost violată de 10 indivizi timp de 20 de ore.Ce i-au facut la FINAL

Articole

O fată de 14 ani, din Galaţi, a fost violată de 10 indivizi timp de 20 de ore.Ce i-au facut la FINAL

O fată de 14 ani, din Galaţi, a fost violată de 10 indivizi timp de 20 de ore.Ce i-au facut la FINAL

Coşmar pentru o fată de 14 ani, din localitatea gălăţeană Priponeşti! Elena Chiper a reclamat la poliţie, că a fost răpită, sechestrată şi violată încontinuu timp de 20 de ore de către 10 indivizi cu vârste cuprinse între 17 şi 50 de ani.

Culmea, unul dintre agresori este o fată, care a obligat-o pe Elena să-i facă sex oral. Victima le-a povestit anchetatorilor că Adriana Zănoagă, tânăra de 17 ani, o amică de-a ei, a chemat- o la moara din sat ca să stea de vorbă. După câteva minute, o maşină a oprit lângă ele, iar Elena a fost băgată cu forţa înăuntru şi dusă într- o casă dintr-un sat vecin.
La final, bărbaţii au urinat pe ea.

“Nu-mi dădeau voie să plec. Erau nouă bărbaţi şi Adriana, care mă punea să stau în toate felurile ca să-şi bată joc ăia de mine. Am făcut sex cu ei, apoi unul dintre bărbaţi a spus că mă încurcă părul la sex oral. Adriana m-a legat de mâini, a luat o foarfecă şi mi-a tăiat părul”, a povestit Elena, care a venit la poliţie cu o căciulă pe cap, de ruşine că violatorii au sluţit-o. Cu lacrimi în ochi, fata a povestit cum, la final, înainte să-i dea voie să plece acasă, bărbaţii au urinat pe ea.

Poliţiştii i-au reţinut, pe cei zece violatori. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, ei riscă până la 15 ani de închisoare. În acest timp, victima a avut, mai multe discuţii cu un psiholog, pentru a se stabili dacă are sau nu discernământ. Mai mult, adolescenta ar putea fi luată de lângă părinţi, dacă asistenţii sociali, care au început o anchetă, vor hotărî că familia a neglijat- o.

Am aflat că eu și logodnica mea suntem verișori” Continuarea este de-a dreptul ireală. Cum e posibil sa te casatoresti cu verisoara ta.

Dragă Adela,

Am o problemă ciudată și nu știu cum aș putea să o scot la capăt. Mă numesc V. și am 26 de ani. Bunici mei locuiesc într-un sat de la munte, nu foarte departe de București, însă am mers acolo de puține ori. Nu prea cunosc lumea din sat, nu am mulți prieteni pe-acolo, pe scurt, mergeam acolo mai mult pentru liniște și doar pentru câteva zile.

Ultima oară am vizitat acel sat în urmă cu un an, am cunoscut o fată venită în vacanță la un unchi de-ai ei, are 22 de ani, și am devenit un cuplu. Ea s-a mutat la București, ne-am logodit, plănuiam să facem nunta la anul, în 2018. Doar că cineva din sat, cu care sunt prieten pe Facebook, a aflat despre relația mea și mi-a dat vestea cea mare: eu cu fata aceasta suntem verișori primari.

Practic, mama mea și cu tatăl ei sunt frați, dar nu-și vorbesc de peste 20 de ani, iar eu nu ne-am cunoscut niciodată partea aceea a familiei.
La început, n-am crezut, apoi am făcut câteva săpături și am realizat că amicul acela de la țară are dreptate.

Chiar așa stau lucrurile. Nu știu ce să fac, nu știu dacă este un păcat, nu știu dacă asta contează, până la urmă, sau dacă mai importantă este iubirea noastră. Pur și simplu sunt debusolat. Mai mult decât atât, iubita mea încă nu știe că suntem veri. Să-i spun? Cum să procedez? Te rog, ajută-mă cu un sfat.
Adela răspunde:

Dragă V,

Cu siguranță că trebuie să-i spui iubitei tale că sunteți veri primari. Nu aveți cum să vă căsătoriți fără să iasă la iveală că părinții voștri sunt frați. Iar dacă ea află că tu ai știut și nu i-ai spus, toată vina va cădea pe capul tău.

În afară de durerea voastră în fața acestei descoperiri, și părinții voștri își vor lua o lecție. În momentul în care familiile ajung atât de dezbinate încât nu-și mai vorbesc cu zecile de ani, uite la ce tragedii se poate ajunge.

Însă, să știi, tragedia este mai mult o părere subiectivă, pentru că există voci care spun că Biblia n-ar interzice căsătoria între verii primari.

De asemenea, până nu demult exista teoria că urmașii născuți din rude apropiate prezintă un risc mai mare de a se naște cu malformații genetice, precum și cu riscul de a trăi mai puțin, însă se pare că aceste riscuri sunt mult mai mici decât se credea. Depinde numai de voi ce veți hotărî mai departe, să vedeți dacă legătura voastră va uni familia dezbinată sau o va rupe pentru totdeauna.

Oricum, având în vedere tulburarea care a apărut cu ocazia acestei vești, nu te sfătuiesc să te grăbești cu nunta. Așteaptă să se mai calmeze apele, să vezi cum rezistă relația voastră în fața unor asemenea dificultăți. Dacă nu se rupe, înseamnă că ați fost sortiți să fiți împreună.

Continuă să citești
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Articole

To Top
%d blogeri au apreciat: