Connect with us

Tratamente naturiste pentru amigdalită. Sucul de morcovi face minuni

Articole

Tratamente naturiste pentru amigdalită. Sucul de morcovi face minuni

Tratamente naturiste pentru amigdalită. Sucul de morcovi face minuni

Tratamente naturiste pentru amigdalită. Sucul de morcovi face minuni
Amigdalită. Inflamația amigdalelor cauzată de obicei de o infecție bacteriană sau virală se numește amgdalită. Simptomele pot consta în dureri în gât și febră.

Majoritatea persoanelor se recuperează complet destul de repede, chiar și în lipsa administrării de medicamente. În 40% din cazuri, simptomele dispar după trei zile și în cele mai multe cazuri după o săptămână, fie că este vorba de o infecție bacteriană sau virală.

Tipuri de amigdalită
amigdalită virală – cauzată de infecția cu un virus
amigdalită bacteriană – de obicei amigdalită streptococică sau faringită streptococică, produsă de infecția cu streptococ de grup A beta-hemolitic, o bacterie cel mai des implicată în producerea amigdalitelor.

Amigdalită. Simptome
inflamarea gâtului, însoțită de durere, provocată de o infecție sau inflamație a amigdalelor palatine, febră, respirație urât mirositoare, nas înfundat, răceală, secreție nazală, ganglioni umflați, amigdale roșii, dificultăți la înghițire, dureri de cap, dureri abdominale.

Amigdalită. Cauze: bacterii: streptococ beta-hemolitic grup A, virusuri, paraziți, fungi

Tratament pentru amigdalită: Primul gest:  compresă: se udă un prosop cu apă caldă spre fierbinte, se stropește cu alcool medicinal, se așază compresa în zona anterioară a gâtului, deasupra se pune un fular care să mențină cât mai mult căldura degajată de alcool; când compresa începe să se răcească, se înlătură și se înfășoară gâtul cu o eșarfă, te adresezi medicului, în vederea stabilirii tratamentului.

Amigdalită. Cauze: bacterii: streptococ beta-hemolitic grup A, virusuri, paraziți, fungi

Tratament pentru amigdalită: Primul gest:  compresă: se udă un prosop cu apă caldă spre fierbinte, se stropește cu alcool medicinal, se așază compresa în zona anterioară a gâtului, deasupra se pune un fular care să mențină cât mai mult căldura degajată de alcool; când compresa începe să se răcească, se înlătură și se înfășoară gâtul cu o eșarfă, te adresezi medicului, în vederea stabilirii tratamentului

Gălbenele: infuzie din 30 g flori la 300 ml de apă; se consumă 2 căni pe zi
tinctură: 30 de picături în 20 ml de apă, se face gargară de 2-3 ori pe zi.
Amigdalita nu este de obicei gravă. E nevoie să te prezinți la medic doar dacă simptomele durează mai mult de patru zile și starea de sănătate nu s-a îmbunătățit sau dacă simptomele sunt grave, de exemplu dacă nu poți să consumi alimente solide sau chiar lichide din cauza durerii resimțite la înghițire sau dacă ai respirația îngreunată.

Continuă să citești
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Articole

To Top
%d blogeri au apreciat: