Connect with us

Ultima oră! Carmen Harra a avut dreptate? După Regele Mihai, un alt nume greu s-a stins în urmă cu puțin timp! Dumnezeu să-l odihnească!

Articole

Ultima oră! Carmen Harra a avut dreptate? După Regele Mihai, un alt nume greu s-a stins în urmă cu puțin timp! Dumnezeu să-l odihnească!

Ultima oră! Carmen Harra a avut dreptate? După Regele Mihai, un alt nume greu s-a stins în urmă cu puțin timp! Dumnezeu să-l odihnească!

După ce previziunile în legătură cu Regele Mihai s-au adeverit, Carmen Harra a declarat public faptul că dramele pentru România nu se opresc aici, ea a precizat că o altă personalitate va părăsi scena vieții…

În plus, Carmen Harra crede că un bărbat din showbiz va deceda într-un accident rutier care va avea loc până în primăvară, iar românii vor fi afectați de acest eveniment trist și vor fi loviți de un nou deces, de data aceasta al unui alt vechi și respectat artist!

Până acum pare că spusele prezicătoarei s-au adeverit întocmai. Fostul deputat Emil Putin, unul dintre politicienii marcanţi ai Aradului postdecembrist, a decedat marți seară după o grea suferinţă. El a deţinut funcţia de prim-vicepreşedinte al PSDR şi a fost deputat timp de două mandate.

Emil putin s-a opus fuziunii cu PDSR-ul lui Ion Iliescu, așa că s-a retras din politică și s-a reîntors la meseria de avocat, însă în ultimii ani de viață a suferit de diabet, iar sănătatea lui s-a degradat constant. Emil-Livius-Nicolae Putin s-a născut la 13 ianuarie 1945, în Arad, anunţă antena3.ro.

Surse: cancan.ro, spynews.ro

CITEȘTE ȘI:

Scandal uriaș! O acuză pe mama Mariei Constantin că i-a furat soțul. Declarațiile ei după ce a vorbit cu cântăreața sunt uimitoare. Ce i-a zis Maria Constantin

Numele femeii din imagine este Anca, ea o acuză pe mama Mariei Constantin că i-a furat soțul, mai mult, aceasta spune că din cauza mamei cântăreței bărbatul ei a plecat de acasă, și-a părăsit familia, și are acum o relație cu mama Mariei Constantin.

Iată care a fost declarația Ancăi pe acest subiect în cadrul unei emisiuni televizate:

,,Nu ştiu ce l-a atras, dar asta e concluzia mea: pentru bani. Că altfel nu şi-ar fi lăsat familia. Sunt sigură că are bani (n.r.- mama Mariei Constantin). De multe ori auzeam ce vorbeau la telefon, că el e singur, ea e singură, că s-au săturat de singurătate. O minţea că sunt, de fapt, fata lui şi fetiţele noastre sunt, de fapt, nepoatele lui.

După ce a plecat el, am plecat şi eu. Tot el mă întreba de ce am plecat. El ar fi vrut să stau acolo cu chirie şi el să rămână cu ea. Aşa mi-a zis, să stau acolo şi are grijă de mine. Nu mi-a convenit.

I-am dat câteva mesaje ei şi i-am spus că e bărbatul meu, că avem copii. Dacă îi era milă cred că îl părăsea ea. Dacă a rămas cu el, nu văd nicio urmă de remuşcare.

Am vorbit cu Maria pe Facebook, încercam să îi explic că e bărbatul meu. Maria îmi spunea că mama ei e fericită cu el. Îmi cerea certificatele fetelor. Oare cum să îi demonstrez că sunt fetiţele mele?”

Continuă să citești
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Articole

Populare

To Top
%d blogeri au apreciat: