Connect with us

FOTO! Ce a apărut în Geamurile Farmaciilor Catena în această seara, la doar o zi de la moartea Stelei Popescu! Oamenii au început să plângă

Uncategorized

FOTO! Ce a apărut în Geamurile Farmaciilor Catena în această seara, la doar o zi de la moartea Stelei Popescu! Oamenii au început să plângă

FOTO! Ce a apărut în Geamurile Farmaciilor Catena în această seara, la doar o zi de la moartea Stelei Popescu! Oamenii au început să plângă

Dispariţia fulgerătoare a Stelei Popescu a lăsat un gol imens în inimile tuturor celor care au iubit-o şi respectat-o întreaga viaţă. Reprezentanţii farmaciei Catena nu au putut trece neobservată moatea regretatei actriţe şi i-au adus un ultim omagiu, transmiţând un mesaj tuturor clienţilor care au iubit-o pe celebra actriţă.

Reprezentanţii farmaciilor Catena i-au adus un ultim omagiu Stelei Popescu, actriţa cu care au avut o colaborare de mai mulţi ani şi care era imaginea lor. La o zi de la dispariţia fulgerătoare a actriţei de pe scena vieţii, aceştia au pus în vitrinele farmaciilor câte un poster cu imaginea Stelei Popescu prin care-şi exprimă regretul pentru pierdere şi transmite tuturor fanilor acesteia să nu fie trişti, pentru că acesteia nu i-ar fi plăcut asta.

”Cu durere în suflet, suntem alături de familia Steluţei noastre. Ne luăm rămas-bun de la Stela Popescu, marea actriţă, care a fost mereu alături de noi. Chiar dacă pare greu, vă îndemnăm să nu fiţi trişti. Stelei Popescu nu i-ar fi plăcut asta”, este mesajul care apare înscris pe posterul pus în vitrina uneia dintre farmaciile Catena.

 

Afla care sunt orele pe care trebuie sa le dormi in functie de varsta, conform specialistilor

Știm cu toții cât de importantă este odihna pentru sănătatea și dezvoltarea noastră generală. Prin urmare, experții oferă anumite recomandări atunci când vine vorba de obiceiurile noastre de dormit, în special durata somnului nostru.

Fundația Nationala a Somnului recomandă de fapt timpul de dormit în funcție de vârsta noastră și numărul de ore în care ar trebui să dormim pentru a avea suficientă energie în timpul zilei. De asemenea, acest lucru va ajuta la îmbunătățirea sănătății voastre și a clarității mentale.
Unul dintre principalele motive pentru aceste tipuri de probleme poate fi stresul și tehnologia modernă în această zi și vârstă.
Ceea ce face stresul este stimularea producerii de cortizol, cunoscut si sub numele de hormonul de stres. Daca este inalt, acest hormon poate provoca neliniste in somn, boala si, de asemenea, disconfort. În plus, lumina tuturor tehnologiilor moderne poate împiedica capacitatea creierului nostru de a elibera melatonina, deoarece organismul nostru produce hormoni în întuneric.

Toate aceste dificultăți pot duce la oboseală fizică, la dificultăți de gândire clară, de luare a deciziilor și de concentrare. Acest lucru va duce în cele din urmă la pierderea apetitului. Problemele de somn sunt conectate direct la o mulțime de probleme de sănătate.
Acesta este motivul pentru care trebuie să vă asigurați întotdeauna că dormiți suficient de ore pentru a preveni unele probleme de sănătate.

Astfel, somnul mai puțin de 5 ore poate afecta sănătatea inimii, și in mai puțin de 7 ani, poate duce la creșterea în greutate, obezitate și diabet.
Prin urmare, vă vom prezenta timpii de somn recomandați pentru fiecare vârstă.
Ghidul de dormit în funcție de vârstă

O echipă de experți, condusă de profesorul Charles Czeisler de la Universitatea Harvard, a efectuat o cercetare.
Acestia au inclus numeroase studii între 2004 și 2014. Au făcut toate acestea pentru a afla orele de somn necesare și efectele somnului asupra sănătății noastre.
Acestea sunt concluziile pe care au ajuns să le facă:

Nou-născut (între 0 și 3 luni): între 14 și 17 ore de somn.
Bebelușii (între 4 și 11 luni): între 12 și 15 ore.
Copii (1-2 ani): 11-14 ore.
Preșcolar (3-5 ani): 10 până la 13 ore.
Vârsta școlară (6-13 ani): între 9 și 11 ore.
Adolescenți (14-17 ani): între 8 și 10 ore.
Tineri (18-25 ani): între 7 și 9 ore.

Adulți (26-64 ani): între 7 și 9 ore.
Senior (peste 65 ani): între 7 și 8 ore.
Acestea sunt momentele optime pentru a dormi. Cu toate acestea, rețineți că fiecare persoană are nevoie de ore diferite de odihnă, prin urmare, vedeți aceste linii directoare ca fiind aproximative. Cu toate acestea, un lucru este sigur, nu trebuie să vă lipsiți de somn, deoarece poate fi un risc serios pentru sănătatea noastră.

Continuă să citești
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Uncategorized

Populare

To Top
%d blogeri au apreciat: